Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

За Нас​

За Нас

“ДОМИНИТИ” ЕООД е вашият партньор в света на счетоводството, консултациите и бизнес подкрепата. Ние разполагаме с екип от доказани специалисти в областта на финансово-икономическата сфера, които работят с мениджъри с богат опит и утвърдено име както в България, така и в чужбина. Също така, сме партньори с водещи правни и консултантски дружества и кантори.

Нашите Услуги Включват:

  1. Бизнес Консултиране и Решения: Предлагаме висококачествено, цялостно и експертно бизнес консултиране и решения, които ви помагат да управлявате и развивате успешен бизнес.

  2. Счетоводно Обслужване: Изготвяме, водим и представяме цялостна счетоводна документация. Грижим се за вашата връзка с данъчни, общински и държавни служби.

  3. Правни Консултации: Предоставяме правни съвети и консултации в различни области, включително трудово право, вещноправо, данъчно право, търговско право и административно право.

  4. IT Изграждане и Поддръжка: Ние осигуряваме пълно IT изграждане, обслужване и поддръжка на вашите информационни системи.

  5. Техническа Документация: Подготвяме необходимите технически документи и осигуряваме представителство пред службите на Агенция по геодезия, картография и кадастър.

Нашата Мисия

Нашата мисия в "ДОМИНИТИ" ЕООД е да бъдем вашият надежден и цялостен бизнес партньор. Съчетаваме експертизата си в счетоводството, бизнес консултирането, правните услуги и информационните технологии, за да ви помогнем да постигнете бизнес целите си.

Нашето Виждане

В "ДОМИНИТИ" ЕООД се стремим да бъдем водещ бизнес партньор и консултант, предоставяйки иновативни и персонализирани решения за нашите клиенти.

Нашите Ценности

С нашето виждане, ние се стремим да създадем успешни и вдъхновяващи истории на успех за всеки клиент и да бъдем тяхният дългосрочен и надежден партньор в развитието на техния бизнес.